Back to the top

Thuis

Laat je zien!

Want dan word je gezien, zo simpel is het.

Zowel off- als online. Van bedrijfskranten tot websites, van sociale media campagnes tot de posters van je evenement. Van oerdegelijk briefpapier tot een digitaal template voor je elektronische post. Van advertenties in de lokale media tot geschreven promotionele tekst voor jouw business. Creatieve marketing en communicatie, effectief en in het oog springend.

Haal Joost in het Huis
Ik heb bij mediabureaus gewerkt, drukkerijen en uitgeverijen. Ik heb ervaring opgedaan met ontwerp, opmaak, mediaconcepten en klantwensen. Zowel aan de voor- en aan de achterkant. Zowel aan de in- als de verkoopkant. Zowel off- als online.

[image_with_text image=”21659″]

JoostintheHouse verzorgt je website geheel responsive, geschikt voor ieder beeldscherm. Voorzien van koppelingen naar wat voor social medium dan ook. Met het open source cms-systeem van WordPress is de site voor iedereen makkelijk bij te houden. JitH zorgt ervoor dat de site vindbaar is. En natuurlijk wordt de site geheel gemaakt in de huisstijl van het bedrijf.

[/image_with_text]

[image_with_text image=”21657″]

Des te scherper je inkoopt des te lager zijn de mediakosten. JoostintheHouse heeft verstand van media inkoop en kan dus scherp inkopen door goede contacten bij diverse uitgeverijen. Daarbij hoort een op maat gemaakte planning maken zodat de doelgroep bereikt wordt op de momenten én de media dat er toe doet.

[/image_with_text]

[image_with_text image=”21656″]

Een campagne op maat gemaakt is een absolute meerwaarde voor je onderneming. Laat je zien! En daar zijn vele mogelijkheden toe. Een online sociale media campagne, een advertentie/redactiecampagne in de papieren lokale media of een mooie mix hiervan.

[/image_with_text]

[image_with_text image=”21658″]

Het papier is volop aanwezig in medialandschap. En het werkt! De regionale weekbladen doen goed mee in de markt en zijn vaak voorzien van kwalitatieve hyperlokale redactionele stukken. Daar kan je als adverteerder gebruik van maken. Ook andere traditionele tools zoals flyers en posters of een eigen bedrijfskrant kunnen heel doeltreffend zijn.

[/image_with_text]